Op de bedrijfskant van Google is nu ook een extra tool toegevoegd, namelijk Google mijn bedrijf dit is een ideale manier van online marketing uitoefenen. Met deze tool kunnen alle consumenten de informatie die hun zoeken in een oogopzicht zien, en dat is niet alles! Je kan ook posts toevoegen, bijvoorbeeld aankomende evenementen, of misschien een nieuwe vacature. Dit is een makkelijke manier om je nieuwste nieuws onder de aandacht van het publiek te brengen. Ook is het kopje reviews erg belangrijk in deze online marketingstrategie. Dit is iets waar consumenten meteen naar kijken als ze een nieuw bedrijf vinden. Zorg dus dat het voor je klanten makkelijk is om een review achter te laten.

Ook kan je makkelijk vragen van je klanten beantwoorden, dit kan ook handig zijn want wanneer bepaalde vragen vaak terugkomen zou je een “veelgestelde vragen” pagina kunnen openen op jouw website. Zo kan je ook meteen je website verbeteren en het prettiger maken voor je klanten om informatie over jouw bedrijf op te zoeken. 

Als je meer tips zoekt om je GMB profiel aantrekkelijker te maken voor de consument kan je overwegen om Online Infinity te contacteren zij hebben hun eigen GMB specialisten die jou graag tot dienst staan.

Je kunt je op deze site https://www.google.com/intl/nl_nl/business/ aanmelden voor Google mijn bedrijf. Op de site word je heel gemakkelijk begeleid door het hele proces heen. 

online infinity